skip to Main Content
Cursus Ademhaling En Ontspanning Door Jetty Van Der Gugten Van Gewoon Jij

Cursus ademhaling en ontspanning door Jetty van der Gugten van Gewoon Jij

Het belang van een goede ademhaling…………..

Als we bewust worden van onze ademhaling worden we ons bewust van ons lichaam. De ademhaling is een essentieel middel om lichaam en geest met elkaar te verbinden.

Een rustige ademhaling is de basis van ontspanning. Ontspanning is weer nodig om goed te kunnen slapen. Ademen is een levensvoorwaarde.

Jetty van der Gugten van Gewoon Jij, Praktijk voor Natuurgeneeskunde organiseert op dindsdagavond 14 november een cursus Ademhaling & Ontspanning.

Voor wie:

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die er behoefte aan heeft weer rust te ervaren in zijn of haar dagelijkse leven.

Inhoud:

Er zijn verschillende manieren om tot rust te komen. In de cursus zal ik me voornamelijk bezig houden met de ademhaling en ontspanning. Een betere ademhaling helpt je vrijwel onmiddellijk tot rust te komen en beter bij jezelf te blijven.

In deze cursus wordt gewerkt met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk en doen we oefeningen die je thuis of elders kunt toepassen.

Ik laat je ervaren wat een goede ademhaling en ontspanning met jouw dagelijkse leven kan doen, waardoor je uiteindelijk weer beter kunt genieten.

 

Inbegrepen:

  • Theorie voor thuis met de oefeningen en praktische informatie
  • Ingesproken ademhalings- en ontspanningstechnieken
  • Thee/water en iets lekkers
  • Leuke attentie

 

Praktische informatie:

Dinsdag 14 november van 19.30 – 21.00 uur

Locatie: Scan4life, Prins Hendrikkade 74 te Katwijk

Kosten: € 15,-

Inschrijven: gewoonjij@hotmail.com of bel 06-12368408

 

Gewoon Jij, Praktijk voor Natuurgeneeskunde is aangesloten bij beroepsorganisatie BATC. Consulten worden door deelnemende zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.