skip to Main Content
Meer weten over een holistische bodyscan? Mail Scan4Life op info@scan4life.nl
Daisy Goes New York Blog 1

Daisy goes New York blog 1

Gisteren bij TPPR Health & Performance VOFop bezoek geweest om mijn voedings- en trainingsschema aan te vangen ter voorbereiding op de New-York-Marathon op 4 november 2018. Tijd zat zou je denken, maar jullie weten, net zoals ik, dat je maar met je ogen hoeft te knipperen en er is weer een maand voorbij! Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom wil ik voor mezelf dé perfecte basis creëeren om op verder te gaan.

Allereerst een lichaamsmeting waarbij je, naast je gewicht, inzicht krijgt in je vet- en spiermassa en lichaamsvocht. Fijn om dan te horen dat je metabolische leeftijd 25 is!

Deze week de opdracht om een eetdagboek bij te houden, want ook mijn eetpatroon wordt straks aangepast om de beste resultaten uit mezelf te halen met 42,195 km… Gisteren dus extra genoten van mijn appelflap.

Ook zei Janneke dat ik meer moest gaan fietsen en zwemmen. Nu is het zo dat bij het woord zwemmen de Siebert in mij niet echt stond te juichen, maar doel heiligt de middelen. Aangezien ik normaliter niet dieper het zwembad in ga totdat ik niet meer kan staan, en dat is met mijn 1.55m vrij snel, wordt dit nogal een uitdaging. Daarnaast is een zwemconditie iets heel anders dan een wandel- of hardloopconditie.

“Ik wil je niet op kosten jagen hoor, maar je moet echt nieuwe schoenen”, zei Janneke nog net voordat de afspraak ten einde was. Het klopt hoor, want deze waren ondertussen ook al weer 5 jaar…. Met een bezoekje aan De Hardloopwinkel was dit natuurlijk snel getekkeld. Als het goed is gaan mijn nieuwe Mizuno’s me veel kilometers loopplezier geven.

De randvoorwaarden staan! We kunnen van start met het serieuze werk!