skip to Main Content
Meer weten over een holistische bodyscan? Mail Scan4Life op info@scan4life.nl

Daisy goes New York blog 2

Testmaand

Wat een daverende start van het nieuwe jaar had moeten worden, veranderde januari in een maand die ik snel wil vergeten en inmiddels gedoopt is tot ‘testmaand’. Het hele gezin was gevloerd door een flinke griep. Mijn man en ik hadden de dans al 5 jaar ontsprongen, maar dit jaar moesten we er echt aan geloven. We konden helemaal niks meer, met als gevolg dat je achter de feiten aan loopt, bodyscanafspraken moet afzeggen en 1 van de belangrijkste dingen: niet kan trainen voor de marathon… Laten we eerlijk zijn: EEN MOEDER KAN NIET ZIEK ZIJN!

Inschrijving definitief

Mijn 2018 is vanaf februari begonnen, vanaf nu kan het alleen maar beter en pakken we de draad weer enthousiast op. De inschrijving voor de marathon is definitief. Woensdag 31 oktober om 9.30 uur vlieg ik richting New York JFK, verblijf in het RIU Plaza Times Square en maandag 5 november zal ik weer landen op Schiphol. Uiteindelijk hebben we, in goed overleg, besloten dat mijn man thuis blijft met onze zoon, van dan 1 jaar en 7 maanden, om het allemaal zo soepel mogelijk te laten verlopen in de US. Gelukkig komen mijn Amerikaanse vriendinnen mij aanmoedigen.

Schema’s, schema’s en lijstjes

TPPR Janneke van Valkenburg heeft inmiddels een hardloopschema opgesteld, waar ik al 1 week in achterloop door de griep, eetschema’s voor de loopdagen en actieve rustdagen en een variatielijst. Gelukkig ben ik een neuroot die kickt op het opvolgen van lijstjes, dus dat is kasie, zolang de voorbereiding (lees: boodschappen in huis zijn) maar klopt. Eetschema’s check!Vanaf zondag pak ik de hardlooptrainingen weer op en ga ik me, naast die loopjes, klaarmaken voor diverse hardloopwedstrijden.