skip to Main Content
Meer weten over een holistische bodyscan? Mail Scan4Life op info@scan4life.nl
Floww Health & Technology

Floww Health & Technology

Floww Health & Technology heeft een roerige tijd achter de rug. Reden te meer om niet terug te kijken naar het verleden, maar naar nu en de toekomst. Hoewel ik aanvankelijk sceptisch was over de voortzetting van Floww, ben ik wel van mening dat Floww werkt met een innovatieve gezondheidstechnologie die een grote bijdrage levert aan vitaliteit en stressvermindering. Deze technologie is onveranderd en staat nog steeds als een huis. Daarom mijn keus om Floww naar Scan4Life te halen.

Haal de natuur naar je toe

Door een ingebouwde transponder worden schadelijke belastingen omgezet in natuurlijke golven. Direct het bruggetje naar Scan4Life, want feitelijk werkt de bodyscan op het zelfde level. De scan zorgt er ook voor dat cellen die uit balans gebracht zijn door schadelijke blootstellingen en afvalstoffen weer in evenwicht gebracht worden met jouw innerlijke natuur. Floww is daarom een mooie aanvulling, vooral in deze huidige tijd waar we blootgesteld worden aan prikkels: altijd en overal. Floww zorgt ervoor dat je altijd een stukje (eigen) natuur bij je hebt.

Vitaliteit en stressvermindering

Wie wil dat nu niet? Niemand wordt jonger gedurende het leven en stress wordt tegenwoordig niet voor niets een volksziekte genoemd. Met andere woorden: iedereen wordt ouder en we willen dit het liefst zo vitaal mogelijk en zonder stress. De technologie van Floww zorgt ervoor dat onder andere klachten zoals cvs, slecht slapen, hoofdpijn, buikpijn, concentratieproblemen, bijnieruitputting, oorsuizen, stress, hyperactiviteit, hormoonproblemen, depressie en huiduitslag verminderen of zelfs weggaan.

 

Scan4Life en Floww

Cliënten die reeds bekend zijn met de bodyscan weten dat de analyse op basis van de meting heel veel informatie geeft over je gezondheid, systemen en cellen: een nauwkeurig inzicht in de huidige status van je gezondheid. Een eerste meting zal gebruikt worden als nulmeting. Daarnaast kunnen opvolgende metingen een mooi resultaat geven van de positieve invloed van het gebruik van Floww producten. Heel interessant om dit in kaart te brengen, zodat je zelf in kan schatten wat er nog veranderd dient te worden om je zo vitaal mogelijk te voelen. Meten is weten!

Floww is vanaf nu in de praktijk te koop en binnenkort ook in de webshop.

Nieuwsgierig wat Floww voor jou kan betekenen? Boek nu online een Flowwscan inclusief een Floww product!