skip to Main Content
Floww Informatiebijeenkomst: Bewust Omgaan Met Straling 3 November 2016 20.00 Uur Bij Scan4Life

Floww informatiebijeenkomst: Bewust omgaan met straling 3 november 2016 20.00 uur bij Scan4Life

Donderdagavond 3 november om 20.00 uur bij Scan4Life, Prins Hendrikkade 74 in Katwijk

Tijdens deze avond wordt er dieper op het effect van straling ingegaan en is er uiteraard gelegenheid tot vragen stellen. Laat u even weten of u komt via Facebook of email?

Floww informatiebijeenkomst: Bewust omgaan met straling

  • Meer rust
  • Minder stress
  • Beter slapen

 

Over straling

Je ziet het niet, ruikt het niet en proeft het niet maar straling is overal. Wanneer u mobiel belt, internet, televisie kijkt, de babyfoon gebruikt of eten in de magnetron verwarmt. Zelfs wanneer u slaapt wordt u omringt door straling afkomstig van wifi, elektrische apparaten en nachtelijke mobiele communicatie. Onderzoeken tonen aan dat dit negatieve effecten kan hebben op onze gezondheid. Instanties als de Wereldgezondheidsorganisatie en Raad van Europa adviseren dan ook mensen om bewust met straling om te gaan.

 

Stralingsbronnen in woning

Met name in onze woningen zorgt een opeenstapeling van apparaten zoals tablets, computers, de draadloze huistelefoon, maar ook de babyfoon, wekkerradio, magnetron en slimme meter, dat we continu aan straling worden blootgesteld. Vierentwintig uur per dag, 365 dagen per jaar.

Uit onderzoeken blijkt dat al die stralingsbronnen van invloed kunnen zijn op ons welzijn met niet te verklaren klachten als slaapproblemen, chronische vermoeidheid, hoofdpijn, concentratie-problemen, oorsuizen en hyperactiviteit.  Uw woning kan dus ongemerkt een stressvolle omgeving zijn.

 

Stralingsanalyse Woning

Een beproefde methode om bewust met straling om te gaan is een ‘Stralingsanalyse’ van uw woning.

Bij een ‘Stralingsanalyse woning’ meet een professionele Floww stralingsbioloog met wetenschappelijk, technische meetapparatuur wat de stralingsbronnen zijn, hoeveel straling ze afgeven en vergelijkt deze met de voorzorgs- en standaardnormen. Tevens krijgt u inzicht in hoeveel straling er van omringende woningen, gebouwen en zendmasten uw huis binnenkomt.

De stralingsbioloog geeft tijdens de meting praktische tips hoe u zelf eenvoudig de straling in huis kunt verminderen. Ook krijgt u advies hoe u de aanwezige straling positief kunt gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met een slimme technologie de aanwezige straling om te zetten in frequenties die van oorsprong voorkomen in de natuur.

Bewust omgaan met straling begint dus met een ‘’Stralingsanalyse’’ van uw woning. Voor meer rust, minder stress en beter slapen.