skip to Main Content
Meer weten over een holistische bodyscan? Mail Scan4Life op info@scan4life.nl
Hoe Ik Terecht Gekomen Ben Bij De Bodyscan

Hoe ik terecht gekomen ben bij de bodyscan

Het was in het jaar 2014, tijdens het interviewen van de vrouwen voor het boek Succes ontmaskert… (samen met lifecoach Astrid Koelewijn red.), dat ik voor het eerst hoorde over een ‘vrouwtje in de Breestraat te Leiden’, die met een apparaat werkte dat precies kon uitlezen hoe je gezondheid ervoor stond en waar er disbalansen en/of blokkades zaten. “Wow!”, dacht ik. Laat dat nu net zijn waar ik op dat moment behoefte aan had. Ik liep al een tijdje te kwakkelen met mijn gezondheid, had allerlei (vage) klachten, maar wist niet precies waar de oorzaak lag of wat ik eraan kon doen.

Wat had ik te verliezen?!

In de puberteit had ik hier en daar een pukkeltje, althans wat ik me kan herinneren. Maar eind 20, begin 30 kreeg ik het driedubbel terug! Voorhoofd, kaaklijn, mijn hele gezicht zat onder! En ik kan je zeggen: daar zit je niet op te wachten. Het maakt je enorm onzeker, je schaamt je, en ik had ook nog eens de pech dat ik met mijn Aziatische huid onwijs veel last van hyperpigmentatie had. (Hallelujah voor minerale make-up!) Niet leuk dus.

Daarnaast voelde ik me regelmatig moe en vroeg ik me af of mijn eerdere ziekenhuisopname van 2011 eventuele sporen had nagelaten. Ik was het tegenovergestelde van de huidige fitgirls; met andere woorden: tijd voor actie. Onder het mom: baat het niet dan schaadt het niet en wat heb ik te verliezen, maakte ik een afspraak bij drs. Raha Nahid van het Natural Health Centre in Leiden.

Er kwam nog net geen stoom uit

Tijdens een 8 minuten durende meting werden er elektromagnetische golven door mijn lichaam heen gestuurd waarna er een uitgebreide analyse op het beeldscherm verscheen. Ik zal in dit blog niet op alle details in gaan, maar ik kan wel zeggen dat er nog net geen stoom uit de bodyscan kwam. Alles wat groen hoorde te zijn was oranje of rood, energielevel van een slak en bijnieren die overuren maakte. Deze scan was, naast verhelderend, behoorlijk confronterend! Wilde ik dit wel allemaal weten??!! Toen de tranen over mijn wangen liepen vroeg ze of ik de afgelopen jaren druk was geweest of stress had ervaren. “Heb je even?”, antwoordde ik. Scheiding, verhuizing, co-ouderschap, nieuwe partner, burn-out, studie naast het opvoeden van kleine kinderen, lekken van hersenvocht, baan opgezegd en gestart als zzp-er. Wat denk jij??

Hoe gingen we dit oplossen?

Ok, nu wist ik hoe ik er voor stond. Maar hoe gingen we dit in hemelsnaam oplossen? Mevrouw Nahid vertelde mij dat de bodyscan niet alleen inzicht gaf, maar ook behandelingen uit kon voeren. In een notendop: de bodyscan gaat ervan uit dat alles uit trillingen/frequentie bestaat (kwantumfysica), als, in dit geval, lichaamscellen, niet op de juiste frequentie zitten, kan de scan tegentrillingen geven met als resultaat dat de cellen zich weer herstellen naar de juiste waarden. Daarom ben ik om de week terug gegaan voor metingen en behandelingen, begon ik met slikken van vitamine B12, aloë vera sap drinken en ging serieus aan de slag met het minimaliseren van stress in mijn leven, want hoe duidelijk kon het lichaam signalen sturen dat het duidelijk minder goed ging met mijn gezondheid! Wat ik moest doen, was alleen beter luisteren en handelen naar de alarmbellen.

De trend van de metingen gaf steeds meer een stijgende lijn. Rood veranderde in oranje, oranje veranderde in groen. Ik kreeg meer energie en ik voelde me tevens beter in mijn vel zitten. Het leven werd weer zonniger!

Waarom weten mensen hier nog niet van af?!

Toen rees bij mij de vraag: hoe kan het dat zo’n mooi apparaat bestaat, maar dat zo weinig mensen er nog gebruik van maken of überhaupt van af weten??!! Alternatief, kwakzalverij, niet wetenschappelijk bewezen, niet medisch, big farma, trillen?? Kortom, het wordt nog niet helemaal geaccepteerd door de maatschappij, de politiek en de verzekeringsmaatschappijen. Hier is nog een lange weg in te gaan. Maarrrrr, omdat ik het toch altijd iets anders doe dan de rest en mijn interesse in de bodyscan zo aangewakkerd was, mede door mijn eigen ervaring, heb ik in 2016 de stap genomen hiervoor te leren en een eigen praktijk te starten om zo nog meer mensen te bereiken met dit fantastische apparaat. Drs. Raha Nahid en ik werken nu nauw samen om de bodyscan onder de aandacht te brengen bij mensen, omdat het zo’n positieve invloed op de gezondheid(szorg) kan hebben. Daarnaast is er ook een hechte, waardevolle vriendschap ontstaan.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van mijn verhaal? Kijk dan op www.scan4life.nl voor meer info en maak een afspraak!

 

Hi! Ik ben Daisy van Oosten en sinds 2016 heb ik mijn eigen praktijk Scan4Life. Ook ben ik de vrouw van René en de moeder van 3 zoons. Daarnaast hou ik van sporten en reizen.