skip to Main Content
Meer weten over een holistische bodyscan? Mail Scan4Life op info@scan4life.nl

Wil je meer informatie over de behandeling? Maak dan een afspraak of stuur een e-mail naar info@scan4life.nl.

Holistische Trendscan

In totaal 5 scans, eenmaal per week

Met een holistische bodyscan breng je veel in kaart, tot wel 612 lichaamsfuncties. Maar wat je niet ziet met één scan is de trend. Hoe verandert de energiebalans van je organen en lichaamssystemen? Welke lichaamsfuncties verbeteren, en welke zouden juist wat meer aandacht kunnen gebruiken? Dat is waardevolle informatie, want zo kun je nog gerichter stappen nemen als er sprake is van een disbalans.

5 scans, 1 per week
Speciaal daarvoor hebben we de Holistische Trendscan ontwikkeld. Dit zijn in totaal 5 scans, eenmaal per week:

  • 5 scans, dus je krijgt inzicht in de veranderingen in je lichaamsfuncties. De eerste scan is de nulmeting: hoe staat het er precies voor?
  • Tijdens elke sessie focussen we op cellulair niveau op een specifiek lichaamssysteem: lymfestelsel, hormonen, hart- en vaatstelsel, lever en nieren, zenuwstelsel enzovoort.
  • We beginnen met de nieren, de lever en de bijbehorende lichaamssystemen. Die moeten het lichaam ontgiften, dat is de basis.
  • Naarmate de systemen meer in balans komen, verdwijnen de klachten die met de disbalans samenhangen.

Hoe werkt het?

Bij traditionele geneeskunde richt de behandelaar zich door middel van bijvoorbeeld geneesmiddelen of vitaminepreparaten op de klacht. De behandelaar kijkt dus niet zozeer naar de onderliggende disbalans. Bij cellulaire geneeskunde behandel je daarentegen op celniveau. Je focust op de afzonderlijke systemen, die allemaal met elkaar samenhangen en samenwerken. Tijdens het behandelingstraject kom je zo steeds meer tot de kern, de klacht. Die wellicht in de loop van het traject al verholpen is!

Traditionele geneeskunde richt zich rechtstreeks op de klacht.

Cellulaire geneeskunde focust juist op de lichaamssystemen.

Klachten verhelpen en voorkomen
De Holistische Trendscan is uitermate geschikt voor wie concrete klachten of symptomen heeft. Maar het is ook preventief onderhoud van je lichaam: je weet waar het heen gaat voordat het misgaat. Dus ook als je geen concrete klachten hebt, is een jaarlijkse Trendscan zeker aan te raden.

Boek een Holistische Trendscan

Een Holistische Trendscan bestaat uit 5 afzonderlijke bodyscans.
En weet je wat het mooie is? Je betaalt geen € 500,00 maar slechts € 350,00
Twijfel je? Boek dan eerst een afzonderlijke bodyscan. Na afloop van de eerste behandeling kun je alsnog aangeven dat je graag een volledige Holistische Trendscan van 5 sessies wilt. Je betaalt dan in totaal € 350,00.

Maak online een afspraak of e-mail naar info@scan4life.nl voor meer informatie.

Dankbaar

Sinds vorig jaar heb ik last gekregen van gewrichtsklachten, verspringend in mijn lichaam maar vooral mijn handen. De reumatoloog  heeft mij pijnstillers en ontstekingsremmers voorgeschreven en ik hoef pas over een jaar weer terug te komen voor controles. Zelf wilde ik niet bij de pakken neerzitten en wilde ik onderzoeken of er misschien een alternatieve methode zou zijn om minder pijn klachten te verminderen, met de gedachte dat ik hierdoor weer kan sporten! Via mijn moeder kwam ik bij Daisy en dus de elektromagnetische bodyscan. Na de eerste behandeling ben ik zelf heel enthousiast geworden, Daisy legde op een prettige manier van alles over de bodyscan en gaf veel tips over voeding en levensstijl. Na de eerste afspraak ben ik veel bewuster geworden en meer gaan nadenken over mijn dagelijkse eet en leefpatroon.

Helaas bleven mijn gewrichtsklachten niet weg. Toen Daisy mij aanbood om de nieuwe software van de bodyscan op mij te ''testen'', stond ik hier dan natuurlijk ook geheel voor open. Met 5 behandelingen zijn we stap voor stap gegaan, stappen in de goede richting. Ik ben heel erg blij met de positieve effecten van de behandeling en fiets nu ongeveer 3 keer in de week naar mijn werk in Leiderdorp. De volgende stap is mijn sport abonnement weer activeren. Ik vind Daisy een heel prettig en professioneel persoon! Ik ben haar dan ook dankbaar voor de behandelingen en prettige gesprekken.

Annemijn S.