skip to Main Content
Meer weten over een holistische bodyscan? Mail Scan4Life op info@scan4life.nl
Karin Bent Bij Scan4Life

Karin Bent bij Scan4Life

Natuurgeneeskunde vanuit een andere hoek! Karin Bent stelt zich voor en zal 24 juni 2017 bij Scan4Life behandelingen geven. Maak hier een online afspraak!

Mijn naam is Karin Bent en ik heb mijn hele leven al paranormale vermogens. Daardoor verricht ik behandelingen in paranormale genezing, magnetisering en Chapoma Healing.

Magnetiseren is het geven van energie aan de cliënt, meestal via mijn handen. Deze energie zoekt zijn weg door het lichaam en zorgt voor genezing en verlichting op die plaatsen waar dat nodig is, daar waar je er aan toe bent om te genezen.

Daarbij zie ik vaak beelden en krijg ik informatie door. Deze informatie geef ik door en daardoor kan er vaak dieper inzicht in situaties ontstaan en is er gelegenheid om oude pijn en verdriet naar de oppervlakte te laten komen, los te laten en weer dichter bij jezelf te komen.

Voor mij is dit heel normaal, ik ga er dan ook heel nuchter mee om. Zelf heb ik ook de nodige donkere processen moeten doormaken waardoor ik nu goed weet hoe ik er mee om moet gaan. Ik ben er alleen maar sterker door geworden.

Ik behandel ook baby’s en kinderen en heb door mijn overige werkzaamheden veel kennis rondom opvoeding en gedragsproblemen. Tevens behandel ik dieren, zoals honden, katten en paarden. Ook kan ik je huis ontdoen van negatieve energie. Ik werk systemisch. Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een groep waarin je je bevindt zoals je familie, je werk of vrienden, en je verhouding met de anderen in deze groep. Ik kijk dan naar welke invloeden belastend kunnen zijn uit je familielijnen, je werk enz. Dus het verleden, heden en de toekomst krijgen aandacht in een behandeling. Ik doe bewust niet aan afstandsbehandelingen omdat ik de mensen wil zien en spreken. Hierdoor kan men er veel meer van leren.

Ik adviseer altijd meerdere behandelingen maar mensen hebben ook na één behandeling al veel rust gekregen, zodat ze goed verder kunnen op hun pad. Bij de eerste sessie neem ik eenmalig een korte intake af, en duurt normaal gesproken 1,5 uur. De sessies daarna duren meestal 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van de hulpvraag.

Mijn tarief is € 70,- per uur (€105.- voor 1,5 uur), contant af te rekenen aan het eind van de sessie. Bij iedere behandeling graag schone sokken meenemen omdat ik regelmatig je voeten aan moet raken tijdens de behandeling. Graag geen parfum of aftershave opdoen en matig deodorant. Ik verzoek je vriendelijk niet te roken vlak voor de behandeling.