skip to Main Content

Keuze

//KEUZE// Aan mijn cliënten vertel ik vaak dat je een keuze hebt. Kies ik voor een gezonde snack of een ongezonde? Ga je vanavond de deur uit of blijf je thuis, omdat je moe bent na een volle werkweek? Kies je ervoor om ja tegen iemand te zeggen, terwijl je het eigenlijk niet wilt doen. Inzichten en adviezen die uiteraard niet alleen voor mijn cliënten gelden, maar ook voor mijzelf.

Recente ontwikkelingen op zakelijk- en privégebied hebben ervoor gezorgd dat ik de keuze maak om vanaf 1 april te stoppen met Scan4Life aan de Prins Hendrikkade 74 in Katwijk. Balans, die iedereen nastreeft en wil behouden, stond voor mij, Daisy, te hinken van het ene been op het andere. Een uiteindelijke keuze geeft daarom weer rust, een goed gevoel en twee benen op de grond.
Mijn prioriteit moet op dit moment thuis liggen waar mijn kinderen mij door hun unieke ontwikkelingen het meest nodig hebben. Ik ben dankbaar dat ik deze keuze kan en mag maken en er kan zijn. Balans thuis is voor ons het belangrijkste!

Spijt? Nee. In de afgelopen jaren heb ik enorm veel geleerd op het gebied van (preventieve) gezondheid. Deze kennis zal ik altijd bij me dragen en toepassen waar nodig. Opgelucht? Ja. Deze keuze geeft mij heel veel rust. Nieuwsgierig? Echt wel! Wat er als volgende op mijn pad komt! Never a dull moment. De tijd gaat het leren.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Gezonde groet,
Daisy van Oosten

P.S. Tot 1 april worden de behandelingen gedaan door Linda Zandbergen en Chris Varkevisser van youchange.nl. Zodra ik meer informatie heb over wat er gebeurt nà 1 april wordt het gedeeld op de website en social media.Keuze