skip to Main Content
Meer weten over een holistische bodyscan? Mail Scan4Life op info@scan4life.nl

Meer weten over OptiSanPro lichttherapie? Maak dan een afspraak of stuur een e-mail naar info@scan4life.nl.

OptiSanPro lichttherapie

Ervaar de positieve kracht van licht

Je hoeft maar naar de dieren- en plantenwereld te kijken om te weten: het draait allemaal om licht. Van de natuur die ontwaakt als de dagen langer worden tot de symbiose tussen een bij en de bloem die ze bestuift. Zonder licht is er geen leven. En dat betekent: zonder kleur is er geen leven. Want wat wij zien als kleur is niets anders dan licht dat wordt weerkaatst.

Als licht zo belangrijk is voor al het leven op aarde, zou het dan niet ook belangrijk zijn voor ons? Ervaar nu zelf de positieve kracht van licht met de OptiSanPro, een technologische vernieuwing die lichtintensiteit en het kleurenspectrum gebruikt om de gezondheid te verbeteren.

OptiSanPro

De OptiSanPro is een uitvinding van het Zwitserse bedrijf Vitatec onder leiding van Dr. Kiontke. Het apparaat is voorzien van 122 ledlampen in 9 verschillende kleuren, waaronder infrarood licht. De kleuren in verschillende combinaties en lichtsterktes hebben een positief effect op het fysieke gestel. In de literatuur zijn er bovendien legio voorbeelden te vinden van de heilzame werking van licht op de geest. Denk maar eens aan de lichtwekker, waardoor mensen veel prettiger wakker worden.

Biofotonen

De programmering van de OptiSanPro gaat uit van het principe van biofotonen. Biofotonen zijn een bijproduct van de celstofwisseling en werden in 1922 ontdekt door de Russische bioloog Goerwitsj. De OptiSanPro maakt gebruik van dit principe om met kleuren en frequenties cellen weer in balans te brengen en te herstellen. Er zijn 28 verschillende behandelprogramma’s, onder meer voor maag, spieren, pijnbestrijding, energieopbouw en het in balans brengen van micro-organismen.

Een afspraak is zo gemaakt!

Geef jezelf vandaag nog een heilzame lichtdouche met de OptiSanPro cadeau. Of combineer de OptiSanPro op basis van licht en kleur met een holistische bodyscan op basis van elektromagnetisme. Ook is het mogelijk om de OptisanPro te huren voor thuisgebruik.

Maak online een afspraak of e-mail naar info@scan4life.nl voor meer informatie.