skip to Main Content
Meer weten over een holistische bodyscan? Mail Scan4Life op info@scan4life.nl

Wat zeggen cliënten?

Of je nu vage of specifieke klachten hebt, of graag een preventieve check-up wil, iedereen is welkom bij Scan4Life. Het inzichtelijk maken van de gezondheid en dit op celniveau curatief behandelen zorgt ervoor dat mensen zich gezonder, fitter en energieker voelen. Ik ervaar het als zeer dankbaar werk om op deze manier met gezondheid bezig te zijn. Lees hier wat de ervaringen van mijn cliënten zijn.

Veel informatie gekregen, te veel om te onthouden.

Daisy is erg vriendelijk. Veel informatie gekregen, teveel om te onthouden. Er zijn wel wat punten opgeschreven en meegegeven on alvast aan te werken. Vind het eigenlijk wel jammer dat er geen raport is gemaakt/uitgedraaid, wellicht is er teveel om een report van te maken.

 

Reactie Daisy:

Dank je wel voor je positieve feedback.
Een rapportage is wel degelijk mogelijk hoor. Dit met een meerprijs van €20.-.

Dankbaar

Sinds vorig jaar heb ik last gekregen van gewrichtsklachten, verspringend in mijn lichaam maar vooral mijn handen. De reumatoloog  heeft mij pijnstillers en ontstekingsremmers voorgeschreven en ik hoef pas over een jaar weer terug te komen voor controles. Zelf wilde ik niet bij de pakken neerzitten en wilde ik onderzoeken of er misschien een alternatieve methode zou zijn om minder pijn klachten te verminderen, met de gedachte dat ik hierdoor weer kan sporten! Via mijn moeder kwam ik bij Daisy en dus de elektromagnetische bodyscan. Na de eerste behandeling ben ik zelf heel enthousiast geworden, Daisy legde op een prettige manier van alles over de bodyscan en gaf veel tips over voeding en levensstijl. Na de eerste afspraak ben ik veel bewuster geworden en meer gaan nadenken over mijn dagelijkse eet en leefpatroon.

Helaas bleven mijn gewrichtsklachten niet weg. Toen Daisy mij aanbood om de nieuwe software van de bodyscan op mij te ''testen'', stond ik hier dan natuurlijk ook geheel voor open. Met 5 behandelingen zijn we stap voor stap gegaan, stappen in de goede richting. Ik ben heel erg blij met de positieve effecten van de behandeling en fiets nu ongeveer 3 keer in de week naar mijn werk in Leiderdorp. De volgende stap is mijn sport abonnement weer activeren. Ik vind Daisy een heel prettig en professioneel persoon! Ik ben haar dan ook dankbaar voor de behandelingen en prettige gesprekken.

Duidelijk en goede ervaring

Het voelde fijn aan. was een duidelijk en goede ervaring.

Open

Heel open, vriendelijk.

Over een half jaar kom ik weer

Bedankt, was een fijne afspraak over een half jaar kom ik weer. Ben benieuwd hoe het er dan voor staat. Bedankt voor de gratis extra's zoals de Probactiol en CurcuDyn. Ga het uitproberen!

Prettig geholpen

prettig geholpen en goede informatie gekregen ,waar je zelf een hoop mee kan.

Interessant onderzoek

Ik vond het een interessant onderzoek, waarbij ik meer te weten ben gekomen over mijn lichamelijke klachten. Ook goeie voedings adviezen gekregen.

Wonderscan

Hallo Daisy. Ik heb je ontvangst, je behandeling en je uitleg als heel prettig ervaren. Ik was wel onder de indruk van wat je allemaal kan meten met jou wonderscan! Verder wil ik je bedanken voor je boek en de tijd die je voor me had, heel fijn.

Het uur was om voordat ik het wist

Een zeer prettige ervaring . Het uur was om voor dat ik het wist .Het resultaat van dit uur moeten we afwachten .Ik ben benieuwd.

Interessant en professioneel

Heel interessant en professioneel werd er van alles verteld!!
Hoe alles , zoals de lichaamscellen met elkaar in verbinding staan!
En wat er allemaal mis kan gaan
Intern.
Alleen weet ik nu nog niet wat het resultaat is, maar heb alle vertrouwen!!

Van te voren was ik wat sceptisch

Ik was van tevoren wat sceptisch over de scan. In 8 minuten zien waar het in je lijf niet goed zit, kan dat wel? Toch had ik besloten het te gaan doen. Ik liep al een tijd met maagklachten, hormoonmlachten en een pijnlijke kuitspier.
Verrassend de resultaten die uit de scan kwamen! Allergisch voor Hutte Kase, wat ik juist was gaan eten in een ander voedingspatroon! Mijn dunne darm was flink van slag en ik had veel parasieten en bacteriën in de darm. Ook zag Daisy, dat er een spier in mijn heup vast zat. Misschien dat daar mijn kuitklachten vandaan komen. Nog meer uitkomsten kon ik goed plaatsen. Kortom, ik was blij verrast!
Daisy legt alles duidelijk uit en voor mij vielen de puzzelstukjes op zijn plek. Ik ben blij dat ik ben gegaan. Een aanrader, absoluut.

De knop is om

Ik vind het echt een verrijking dat de scan bestaat en ben er heel enthousiast over.

De knop is om, ik ga hier hard aan werken en hopelijk laat de scan de volgende keer positieve resultaten zien. Ik heb nu het gevoel dat het allemaal goed gaat komen, dat was vorige week wel anders.

Veel stof tot nadenken

Heel bijzonder, er werd ruimschoots de tijd genomen voor uitleg en vragen. Ben op deze manier weer meer te weten gekomen over de werking van mijn lichaam Veel stof tot nadenken ook, echt leerzaam. zal dit regelmatig blijven doen.

Indrukwekkend

Indrukwekkend en interessant ik kom over een half jaar weer.

Het activeert mij

Ik vond het een plezierig bezoek en behandeling. Het activeert mij tot gezonde voedingsregels.

Met dank, Amy

Fijn als je zo goed en relaxt wordt behandeld

Aanrader! Ik ben heel fijn geholpen door Daisy, binnen enkele ogenblikken weet je hoe je lijf eraan toe is. Met de adviezen die ik meekreeg en de behandeling die ik ondergaan heb, durf ik te zeggen dat mijn lijf snel in orde is! Fijn als je zo goed en relaxt wordt behandeld, ik kom zeker terug!

Nogmaals bedankt Daisy!

Kom er al maanden

TOP ! Kom er al een aantal maanden en alles is goed geregeld. Groetjes Jan

Heldere uitleg

Heldere uitleg. Prettig gesprek!

Voel me stukken fitter en energieker

Het is intussen twee weken geleden dat ik bij jou geweest ben. Ik merk duidelijk verschil, alle adviezen heb ik opgevolgd. Voel me stukken fitter en energieker. Ook heb ik Facebook van mijn telefoon verwijderd en dat is echt een verademing. Ik had vaak eetbuien en moet zeggen dat ik toevallig vandaag pas de eerste heb gehad. Ik kon me eigen snel weer herpakken. De weegschaal zakt nog niet echt, maar voel mijn lichaam absoluut veranderen, zowel uiterlijk maar zeker innerlijk. Ik hoop dat dit zo blijft!!

Luisterend oor

Luisterend oor in alle rust waarbij goede uitleg en goed advies.

Verbaasd wat er allemaal te zien is

Was zeer verbaasd wat er allemaal te zien is ondanks 2 plakkers op voeten. Ik had het wel interessant gevonden als ik de uitslag ook per mail toe gestuurd zou krijgen. Maar Daisy je was heel attent om voor mij goede nachtrust tips uit te printen. Heel aardig. En welke supplementen etc nodig zijn om je lichaam weer gezond proberen te maken werd direct vermeld.

Reactie Daisy:

Dank je wel voor je mooie feedback. Je kan eventueel ook nog een voor een rapportage kiezen. Dan krijg je de uitslag toegestuurd. Dit heeft een meerprijs van EUR 20.-

Ik hoor graag van je of je hier gebruik van wilt maken!

Fijn om inzicht te hebben in mijn lichaam

Ik vond het fijn om inzicht te hebben in mijn lichaam. Het was een fijne behandeling. Bedankt!

Een hele bijzondere ervaring

Een hele bijzondere ervaring. Je krijgt een goed beeld van hoe je lichaam in elkaar zit.
Je krijgt een goed advies en behandeling voor een (nog) gezonder lichaam!
Absoluut de moeite waard!

Zéér interessant deze bodyscan!

Zéér interessant deze bodyscan! Binnen een paar minuten wist ik mijn tekorten & zwakkere punten, en schrok ik toch ook best van de ziekte van Lyme bacterie! A.s. Zaterdag ga ik een 2e scan maken om te zien of de eerste scan al resultaat heeft gegeven! Aanrader!

De scan is absoluut een aanwinst op dit gebied

Een goede gezondheid begin je meestal pas te waarderen als deze je in de steek heeft gelaten/ laat... Er zijn echter zoveel mogelijkheden om je lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren. De scan is absoluut een aanwinst op dit gebied, zeer gedetailleerd ontvang je een rapport m.b.t. jouw lijf met een advies daarbij. In mijn geval o.a. voeding en lifestyle tips. Als fanatieke duursporter voelt het goed om ook daar inzicht in te krijgen en aan te werken voor meer sportplezier en een goede gezondheid. Bedankt Daisy, een absolute aanrader!

Wat onwijs en super interessant!!

Vorige week een scan laten. Wat onwijs en super interessant!! Ik wilde al een tijdje een scan laten maken van mijn lichaam. Ben ik wel zo gezond als ik denk.. Ja het was best wel spannend.. want wat doe je als er iets heftigs wordt ontdekt wat dan... juist .. Daar kun je dan aan werken! Ik kan het zonder meer iedereen aanraden!!! Die paar tientjes heb ik graag over voor een gezonde kijk op het leven. Dat is me tenslotte veel meer waard.

Ik ben een groot voorstander

Een bodyscan die in slechts 8 minuten jouw gezondheid nauwkeurig in beeld brengt. Al je lichaamsfuncties worden gescand en je krijgt te zien waar disbalans is. Daisy helpt je verder met een degelijk advies over voeding en lifestyle. Mijn scan was heel accuraat. Het gaf aan dat een orgaan, dat een tijd geleden verwijderd is, onherstelbaar beschadigd was en mijn lichaam kon dit niet herstellen. Ik ben een groot voorstander van holistisch en preventief aan je gezondheid werken en met scan4life kun je dat prima ondersteunen! Na behandeling heb ik 3 weken achter elkaar veel rustiger geslapen en had ik meer energie. Ik kom zeker terug!

Erg onder de indruk!

Ik ben erg onder de indruk van Scan4Life. Een fijne begeleiding van Daisy  tijdens de scan en indrukwekkend wat de scanner laat zien.
Er werden zaken letterlijk zichtbaar die een buitenstaander niet kon weten.
Het nagesprek en advies was zeer nuttig en de scan met advies heb ik zeer snel na mijn bezoek per email ontvangen.
De scan met advies geeft mij vertrouwen dat ik mijn gezondheid aanzienlijk kan verbeteren door wat simpele veranderingen in mijn leefpatroon/eetgewoonte.

Wonderbaarlijk!

Wonderbaarlijk hoe je er op deze eenvoudige manier achter kunt komen waar de (heel herkenbare) knelpunten in je gezondheid zitten. Goede tips gekregen! Na de behandeling 36 uur lang energie voor (minstens) twee!

Erg energiek de rest van de maandag

Ik heb de behandeling zonder problemen doorstaan :-). Wel heel bijzonder dat je met een paar plakkers op mijn enkels mijn lijf kunt bekijken. Verder voelde ik me wel erg energiek de rest van de maandag. Alsof mijn spieren een boost gekregen hadden.

Duidelijke rapportage

Aan het einde van de bodyscanmeting heb ik een overzichtelijke en duidelijke rapportage ontvangen in makkelijke taal. Op deze manier begrijp ik wat er tijdens de meting besproken is en weet ik wat ik er zelf aan kan doen.