skip to Main Content
Meer weten over een holistische bodyscan? Mail Scan4Life op info@scan4life.nl
Scan4Stress

Scan4Stress

Als ondernemer blijf je, als het goed is, altijd in ontwikkeling. Zelfs als je net 4 weken bevallen bent, blijkt. Terwijl ik uiteraard heerlijk aan het genieten ben van de kleine man en rustig aan doe vanwege het herstel van een keizersnee, zorgt deze rust er juist voor dat er weer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe en mooie ontwikkelingen.

Doordat ik doorgaans in mijn praktijk veel mensen ontvang die fysiek en mentaal te maken hebben met stress heb ik mij zojuist ingeschreven voor de opleiding Stresscounsellor. Deze opleiding zal mij zeker de tools geven om mijn cliënten een nog completere begeleiding te geven in de weg naar een gezond lichaam en geest; vanuit het holistisch perspectief, het geheel.

Daarnaast kan ik ook zeggen dat ik al ervaringsdeskundige ben op dit gebied. Want ook ik heb in het verleden te maken gehad met grote porties stress dat niet alleen mentaal, maar ook fysiek tot uiting kwam.

In combinatie met de bodyscan ontstaat er een goed totaalbeeld, zodat er gericht, effectief en efficiënt naar verbetering gewerkt kan worden. Ik heb er zin in!