skip to Main Content
Meer weten over een holistische bodyscan? Mail Scan4Life op info@scan4life.nl

Verzekeringsvergoeding 2019

Ik ben eigenwijs. Altijd al geweest. In mijn geval betekent het dat je dingen vaak iets anders doet dan de rest. Dan bedoel ik niet dat ik opzettelijk tegen heilige huisjes aan wil schoppen, maar het blijkt toch altijd dat ik tegen de stroom in aan het zwemmen ben, zonder dat het mij negatieve energie kost. De afgelopen jaren heb ik goed geleerd mijn gevoel te volgen en keer op keer wijst de pijl de andere kant op dan dat het meerendeel van de kudde heen gaat.

Wat betekent dit nu voor de verzekeringsvergoeding in 2019 bij Scan4Life?

Vanaf 2019 heb ik ervoor gekozen om Scan4Life aan te sluiten bij een andere beroepsvereniging (CAT-collectief), puur alleen om het feit dat het verplicht is als complementaire geneeskundige qua aansprakelijkheid. Daarnaast is het financieel ook vele malen voordeliger. Tevens is mijn ervaring van de afgelopen 3 jaar zo geweest dat een beroepsvereniging mij veel gekost heeft, weinig gebracht heeft en verplichtte tot cursussen en opleidingen die ik niet als toegevoegde waarde zag voor de praktijk. Dat wil niet zeggen dat ik mezelf niet voldoende bijschool, maar ik kies de dingen die voor mij en de praktijk van toepassing zijn en waarde hebben. Het voelde niet meer goed.

Kortom, de behandelingen worden niet meer vergoed. Hiermee wil ik ook een bepaalde mind-set uitdragen: Je gezondheid is het waard om in te investeren! Jij bent het waard om in te investeren. Ik wil met Scan4Life onafhankelijk zijn en blijven en ik wil ook dat mijn cliënten zich bewust zijn dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor de gezondheid, los van een vergoeding.

Kosten

Ik begrijp dat dit voor sommigen niet als muziek in de oren klinkt. Daarom blijven de prijzen hetzelfde en komt er geen verhoging. Dit om het toch toegankelijk te houden voor iedereen.

 

Rest mij enkel nog om iedereen een gezond 2019 te wensen!

Een eigenwijze groet,

Daisy