skip to Main Content
Meer weten over een holistische bodyscan? Mail Scan4Life op info@scan4life.nl

Meer weten over een check-up voor je medewerkers? Maak dan een afspraak of stuur een e-mail naar info@scan4life.nl.

Geef je medewerkers een check-up!

Gezonde werknemers = gezonde organisatie

Iedere werkgever kent het belang van gezond personeel: niet alleen een betere inzetbaarheid en een hogere output, maar ook meer plezier op het werk. De holistische bodyscan van Scan4Life kan hieraan bijdragen.

Ziekteverzuim

De Wet Verbetering Poortwachter verplicht werkgevers een actieve rol te spelen bij de ziekteverzuimbegeleiding en re-integratie van zieke werknemers. Het doel van de wet is het terugdringen van langdurig ziekteverzuim, en daar kan niemand op tegen zijn. De strengere eisen die deze wet aan de werkgever stelt, maken het evenwel nóg belangrijker om verzuim – en dus ziekte – voor te zijn.

Voorkomen is beter dan genezen

En dat is precies waar de holistische bodyscan van Scan4Life om de hoek komt kijken: door onbalans in het lichaam in een zo vroeg mogelijk stadium op te sporen, kun je vroegtijdig ingrijpen. En dat voorkomen beter is dan genezen, weten we allemaal. Een periodieke check-up van alle medewerkers met de bodyscan van Scan4Life kan daarbij helpen.

612 lichaamsfuncties

Wij maken gebruik van de elektromagnetische bodyscan van Global Diagnostics, die ook in Duitse en Zwitserse ziekenhuizen wordt gebruikt. Hij scant tot wel 612 lichaamsfuncties en geeft binnen een paar minuten een goed beeld van de gezondheid.

Slechts 60 minuten per medewerker

Een check-up met onze bodyscan kan gemakkelijk tussen de bedrijven door. Daarvoor kom ik graag naar jouw organisatie toe. Een volledige bodyscan inclusief het bespreken van de uitslag en een holistisch gezondheidsadvies kost per medewerker slechts 60 minuten.

Bij een bodyscan kijken we naar:

  • Kwetsbaarheden en blokkades in de fysiologische processen van het lichaam
  • Veranderingen in de energiebalans van de organen en lichaamssystemen
  • Omgevingsfactoren, eetgewoontes en stoffen die misschien een negatieve invloed hebben
  • Tekorten aan vitamines, mineralen, enzymen en aminozuren
  • Positieve effecten van een behandeling vanuit holistisch perspectief