skip to Main Content
Meer weten over een holistische bodyscan? Mail Scan4Life op info@scan4life.nl

Wil je meer weten over de mogelijkheden van bodyscans voor de leden van jouw sportschool?

Maak dan een afspraak of stuur een e-mail naar info@scan4life.nl.

Maak persoonlijke trainingsschema’s écht persoonlijk

Scan4Life bodyscan voor fitnesscentra

Iedereen reageert nét even anders op voedings- en trainingsschema’s. Wat voor de een werkt, hoeft dat niet voor de ander te doen. Daarom houd je bij het opstellen van een schema rekening met iemands conditie, aanleg en ervaring. De holistische bodyscan van Scan4Life maakt het mogelijk om nog een stapje verder gaan, voor een écht persoonlijk trainingsschema: een trainingsschema 2.0!

612 lichaamsfuncties

Wij maken gebruik van de elektromagnetische bodyscan van Global Diagnostics, die ook in Duitse en Zwitserse ziekenhuizen wordt gebruikt. Hij scant tot wel 612 lichaamsfuncties en geeft binnen een paar minuten een goed beeld van de gezondheid.

Trainingsschema 2.0

De uitgebreide informatie uit de scan kun jij vervolgens gebruiken voor een trainingsschema dat nog specifieker is toegespitst op iemands lichamelijke gesteldheid. Het is bovendien een extra service voor jouw leden, die dankzij de scan inzicht krijgen in hun gezondheid: zenuwen, spieren, skelet, gewrichten, organen, hormonen, lichaamscirculatie, lymfestelsel, immuun- en spijsverteringssysteem, het komt allemaal aan bod.

Slechts 60 minuten

Een bodyscan kan bij Scan4Life in Katwijk, maar ook gemakkelijk bij jou in het fitnesscentrum. Gewoon voor, tijdens of na de training. Een volledige bodyscan inclusief het bespreken van de uitslag en een holistisch gezondheidsadvies duurt maar 60 minuten. Met de uitslag van de scan kun jij vervolgens een echt persoonlijk trainingsadvies 2.0 opstellen.

Bij een bodyscan kijken we naar:

  • Kwetsbaarheden en blokkades in de fysiologische processen van het lichaam
  • Veranderingen in de energiebalans van de organen en lichaamssystemen
  • Omgevingsfactoren, eetgewoontes en stoffen die misschien een negatieve invloed hebben
  • Tekorten aan vitamines, mineralen, enzymen en aminozuren
  • Positieve effecten van een behandeling vanuit holistisch perspectief