skip to Main Content
Meer weten over een holistische bodyscan? Mail Scan4Life op info@scan4life.nl
Zomerhitte En Essentie

Zomerhitte en essentie

De afgelopen weken stonden echt in het teken van zomervakantie. Ondanks de tophitte van de eerste drie weken van de vakantie was het erg druk in de praktijk met nieuwe cliënten afkomstig uit diverse plekken van het land. Daarnaast werd ik weer even met mijn neus op de feiten gedrukt dat werken met een jong gezin in de vakantie niet optimaal is. Note to self: volgend jaar anders indelen!

Essentie

Met deze ervaring (lees: op hete kolen in de praktijk aan het werk zijn, omdat je weet dat er thuis kinderen zitten die klaarblijkelijk toch nog wat extra aandacht nodig hebben) rijker heb ik de maand augustus benut om goed na te denken over de strategie van Scan4Life. Wat is mijn doel? Is dit nog steeds hetzelfde als twee jaar geleden, toen ik startte in mei? Welke dingen en mensen dragen bij tot mijn doel? Kortom: terug naar de essentie.

Nieuw!

Zo blijkt dat een paar stappen terug doen en met een helikopterview over je zaak gaan weer ruimte geeft aan andere en nieuwe dingen. Er komen mensen op je pad die iets kunnen toevoegen aan het doel en anderen verlaten het pad om hun eigen weg in te slaan. Hierdoor ben ik staat om een paar nieuwe dingen neer te zetten, waaronder de Trendscan en de verkoop van Floww Health & Technology (houdt de website in de gaten). Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk onze gezondheid en vitaliteit is voor kwaliteit van leven. De Trendscan en de Floww producten dragen hier enorm aan bij.

Klaar!

Met andere woorden: het einde van de zomervakantie komt in zicht. Kinderen gaan naar school. Het normale ritme wordt opgepakt en Scan4Life is er weer klaar voor. Fris, scherp en terug naar de essentie!